Hoogwaardige Dakbedekking voor Nieuwbouw in Noordscheschut

Dakdekking Noordscheschut Drenthe nieuwbouw bijkeuken

Onlangs hebben we met trots een project afgerond in Noordscheschut, waar we de bijkeuken (7,5m2) van een nieuwbouwwoning hebben geïsoleerd en voorzien van een geavanceerd 2-laags dakbedekkingssysteem. In deze blogpost nemen we je mee door de details van dit project en laten we zien waarom Van Dalen Dakbedekking de beste keuze is voor jouw dakprojecten.

Innovatief 2-laags Dakbedekkingssysteem

Voor dit project hebben we gekozen voor een 2-laags dakbedekkingssysteem, wat zorgt voor extra duurzaamheid en bescherming. De onderlaag is zorgvuldig vastgezet met parkers, wat zorgt voor een solide basis. Vervolgens hebben we de toplaag volledig gebrand op de onderlaag. Dit brandproces zorgt voor een naadloze verbinding tussen de lagen, wat resulteert in een waterdicht en duurzaam dak.

Afwerking met Aluminium Trim

Het randwerk van het dak is afgewerkt met een stijlvolle aluminium trim. Deze trim niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook extra bescherming tegen de elementen. Daarnaast hebben we stroken van de toplaag in de trim gebrand, wat zorgt voor een naadloze en strakke afwerking. Dit detail maakt het dak niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk.

Optimaal Ventilatiesysteem

Een goed dak is meer dan alleen een waterdichte bedekking. Voor dit project hebben we ook een ontluchting geïnstalleerd met een rozet die speciaal is gebrand voor de afzuigkap.

Ontluchting nieuwbouw dak van dalen dakbedekking

Contacteer Ons Voor Jouw Project

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakdekker voor jouw nieuwbouwproject of renovatie? Neem dan contact op met Van Dalen Dakbedekking.

Wij staan klaar om je te helpen met deskundig advies en een vrijblijvende offerte. Laat ons jouw dak zorgen uit handen nemen en geniet van een hoogwaardig, duurzaam en mooi afgewerkt dak.

Scroll to Top